Select Page

Zwembadonderhoud in West- en Oost-Vlaanderen

Breed aanbod aan diensten

Expert in zwembaden

In eigen beheer

Vascor zorgt voor zwembadonderhoud van A tot Z, en dit in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en omstreken. Als bedrijf gelegen in Melle, nabij Gent, zijn we centraal gelegen en kunnen we in een korte tijd bij onze klanten staan bij dringende gevallen. Om grote problemen te vermijden, raden we aan om minstens jaarlijks zwembadonderhoud in te plannen in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen.

Bent u benieuwd naar onze diensten?

Waarom is een zwembadonderhoud van uw zwembad in West- of Oost-Vlaanderen zo belangrijk?

Na het plaatsen van uw zwembad is ook het zwembadonderhoud een belangrijke schakel in de levensduur ervan. Een gebrek aan Een zwembad dat niet goed onderhouden wordt, zal een stuk sneller verslijten. Hierdoor gaat het minder lang mee en schieten de kosten voor herstellingen de hoogte in. Bovendien krijgen bacteriën en schimmels vrij spel waardoor het water vuil wordt en de hygiëne te wensen overlaat.

Geniet nog langer van uw zwembad dankzij de juiste zorgen

Als zwembadeigenaar uit Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen, is het bijzonder interessant om een zwembadonderhoud op regelmatige basis in te plannen. Maak het uzelf gemakkelijk en doe een beroep op de diensten van Vascor. Vooral na de winter, als het zwembad weinig of niet gebruikt is geweest, is een groot onderhoud aangeraden. Wij zorgen ervoor dat de filters terug als nieuw zijn en dat het zwembad van binnen en van buiten volledig wordt gereinigd.

Kies voor een service op maat

Bent u woonachtig in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen en heeft u interesse in ons zwembadonderhoud op maat? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We zijn daarnaast ook in te schakelen voor diverse andere werkzaamheden. Van de plaatsing van airco’s tot het onderhoud van de verwarming en zelfs een totale badkamerrenovatie. Laat ons weten waarbij we u kunnen helpen door een e-mail te sturen naar info@vascor.be of door te bellen naar 0497740150.

Wilt u direct een vraag stellen?

Vul onderstaand formulier in.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
VASCOR