Select Page

Diensten

Onze diensten

zwembad

ZWEMBAD PLAATSEN

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een zwembad te laten inbouwen in hun tuin. Het zorgt ervoor dat er in de tuin echt geleefd kan worden. Als specialist in het plaatsen van zwembaden, kunt u op ons vertrouwen voor de aanleg van A tot Z. Om optimaal en het hele jaar door van het zwembad te kunnen genieten, biedt Vascor daarnaast ook een uitgebreide onderhoudsservice aan. We zorgen voor een grondige reiniging van het zwembad en de filters en voeren kleine herstellingen uit wanneer nodig.

vascor zwembad
onderhoud

Onderhoud

Vascor zorgt voor zwembadonderhoud van A tot Z, en dit in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en omstreken. Als bedrijf gelegen in Melle, nabij Gent, zijn we centraal gelegen en kunnen we in een korte tijd bij onze klanten staan bij dringende gevallen. Om grote problemen te vermijden, raden we aan om minstens jaarlijks zwembadonderhoud in te plannen in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen.

vascor zwembad

Elektriciteit

Vertrouw op ons voor uw elektrische installaties. Gewoonlijk gaat het om aansluitingen, installaties en herstellingen. U kijkt uit naar nieuwe tuinverlichting of binnenverlichting? Heeft u last van stroomuitval of storingen? Wilt u de zekeringskast uitbreiden of vernieuwen? Twijfel niet langer u kan altijd bij vascor terecht.

vascor zwembad
verwarming

Centrale verwarming

Vascor helpt u graag bij de nieuwe centrale verwarming voor u woning. Zo bieden wij niet enkel warmtepompen, condensatieketels, radiatoren en vloerverwarming aan, maar nemen onze vak professionals het werk voor u uit handen door de gekozen verwarmingssystemen correct en veilig te installeren bij u thuis. Vascor bekijkt samen met u wat de meeste geschikte hernieuwbare energie is voor uw situatie. Onze ervaren en goed opgeleide installateurs zorgen ervoor dat de installatie en plaatsing correct verloopt.

Ons doel:
Hoogwaardige uitvoering van sanitair en centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

vascor zwembad
sanitair

SANITAIR

Badkamer installaties compleet verzorgd. Een compleet nieuwe badkamer plaatsen of een bestaande badkamer renoveren? Vascor zorgt ervoor dat uw badkamer precies wordt zoals u dat wilt, dit doen wij zowel als totaalproject voor nieuwbouw, als bij renovaties van bestaande badkamers. Wanneer u kiest voor vascor nemen wij alle zorg rond u badkamer installatie uit handen. Met veel aandacht voor kwaliteit, functionaliteit, comfort en esthetiek verzorgen wij het plaatsen van badkamer sanitair, badkamermeubelen, keramiek en kranen. Maar ook het tegelwerk de verwarming en elektriciteit. Hiervoor werken wij samen met vakkundige en betrouwbare partners, zodat u bij ons alles in één keer goed heeft geregeld, kortom alles wat nodig is om uw badkamer om te toveren tot een aangename en comfortabele plek in huis verzorgen wij tot in de puntjes. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor het laten plaatsen of renoveren van u badkamer. Wilt u meer weten over de prijs van het laten installeren van uw sanitair door vascor. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

badkamer gemaakt door vascor
ventilatie-airco

Ventilatie & airco

De toekomst is nu groen, efficiënt en schoon. Panasonic de perfecte airconditioning voor thuis. Voor je een airco in huis haalt, wil je natuurlijk graag eerst de verschillende modellen vergelijken. Sowieso maak je met Panasonic airconditioning de juiste keuze. Dankzij onze invertertechnologie zet je volop in op hernieuwbare energie. Je haalt voordeel uit een totaal oplossing die uitstekend comfort biedt zonder jouw energie factuur de hoogte in te jagen. Onze toewijding voor milieu bewust en zuinig koelen en verwarmen garandeert dat onze oplossingen jaren vooruitlopen op de regelgeving.

Onze nieuwe generatie airconditioners:
zuinig, superstil, zeer efficiënt en innovatief.

Zuivere lucht:
nieuwe luchtreinigingstechnologie, onze airconditioners leveren het hoogste comfort tegen zeer beperkte energiekosten. U profiteert van schone lucht die vrij is van virussen, bacteriën, pollen en geurtjes.

Slim:
bediening met smartphone en voice control.

Elegant:
slank design, dat mooi past in ieder interieur.
Zuinig en duurzaam met R32 koudemiddel.

Bediening Airco | Vascor
renovatie

RENOVATIE

Bent u van plan te bouwen of te renoveren? Dan dient u ook een keuze te maken in het verwarmingssysteem. Naast de keuze voor warmteproductie, moet u ook gaan bepalen hoe de warmte in de woning verspreid moet worden, gaat u voor mooie ( design ) radiatoren of ruimtebesparende vloerverwarming? Contacteer ons gerust, de specialisten van vascor helpen u graag met deze moeilijke keuze. Een badkamer kan jarenlang meegaan, maar ook sanitair leidingen en badkamermeubels slijten, en smaken en woonstijlen veranderen, aan kleine badkamerwerken of een volledige badkamer renovatie kan geen enkele woning ontkomen. Bij vascor begeleiden we u tijdens de badkamer renovatie of kleine badkamerwerken, en geven uw badkamer in een korte tijd een volledige make-over. Zo krijgt uw badkamer een volledige nieuwe en hedendaagse uitstraling, volledig op u maat en volgens u wensen.

Bediening Airco | Vascor

Wilt u weten wat wij kunnen doen voor u?

Wilt u direct een vraag stellen?

Vul onderstaand formulier in.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
VASCOR