Select Page

Zwembad plaatsen in West- of Oost-Vlaanderen

Breed aanbod aan diensten

Expert in zwembaden

In eigen beheer

Wilt u een zwembad laten plaatsen en woont u in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen? Dan is Vascor de ideale partij voor u. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de plaatsing, de nazorg en het onderhoud van zwembaden. We zijn gesitueerd in Melle, nabij Gent en bieden onze diensten aan over heel Vlaanderen.

Bent u benieuwd naar onze diensten?

Een zwembad laten plaatsen door onze vakmensen uit Oost-Vlaanderen

Voordat we het zwembad effectief plaatsen op uw eigendom in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen, brengen we de locatie in beeld. We bekijken welke positie het interessantst is voor de plaatsing van de kuip. Uiteraard ligt de eindbeslissing bij u, maar we staan u als zwembadspecialist graag bij met onze raad. Van zodra de plannen zijn uitgetekend, kunnen de graafwerken starten.

Persoonlijke service, steeds tot uw dienst

Een zwembad laten plaatsen door onze firma aan uw woning in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen biedt tal van voordelen. Zo heeft u één aanspreekpunt waar u gedurende het hele proces uw vragen aan kunt richten. Aarzel dan ook niet om aan onze mouw te trekken wanneer u extra informatie wenst over de werkzaamheden. We geven u regelmatig een update, zodat u weet wat u kunt verwachten én zodat u precies weet hoe de planning eruitziet.

Vakantie in eigen tuin

Een zwembad laten plaatsen in de tuin van uw woonst in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen is een interessante investering. De zomers in België worden steeds warmer en verfrissing is dan ook vaak welgekomen. Zo hoeft u nooit te wachten tot de eerstvolgende reis om te profiteren van een frisse duik. Het laten plaatsen van een zwembad in uw tuin in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen is de ideale combinatie tussen ontspanning en lichaamsbeweging.

Professioneel onderhoud op maat

Eens het zwembad er ligt, is het genieten geblazen. Toch dient er ook regelmatig aandacht te worden besteed aan het onderhoud van het zwembad. Laat de zorg hiervoor volledig aan ons over. Als professional weten we als geen ander welke onderhoudswerken er nodig zijn. Met een zorgvuldig onderhoud op tijd en stond, verhoogt de levensduur van uw zwembad aanzienlijk.

Ontdek alle mogelijkheden

Zijn de kinderen alvast enthousiast, maar bent u nog niet zeker of u effectief een zwembad wilt laten plaatsen op uw eigendom in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen? Wij geven u graag extra informatie omtrent de mogelijkheden, de voordelen en de bijhorende kostprijzen. Maak gerust een vrijblijvende afspraak. Dit kan via het nummer 0497740150 of via het e-mailadres vascor@telenet.be.

Wilt u direct een vraag stellen?

Vul onderstaand formulier in.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
VASCOR