Select Page

PPC-zwembad in West- of Oost-Vlaanderen

Breed aanbod aan diensten

Expert in zwembaden

In eigen beheer

Een PPC-zwembad is het ideale product om de tuin van uw woning in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen op te waarderen. Het ziet er niet alleen mooi uit, het zorgt voor veel bewegingsmogelijkheden en eindeloze waterpret. Vascor uit Melle, nabij Gent, is gespecialiseerd in de plaatsing en het onderhoud van zwembaden. We nemen je graag mee in onze uitgebreide dienstverlening.

Bent u benieuwd naar onze diensten?

Ontdek de voordelen van een PPC-zwembad voor uw woning in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen

Wanneer u ervoor kiest om een PPC-zwembad te laten plaatsen aan uw woning of bedrijfsgebouw in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen, kiest u voor een duurzaam luxeproduct dat jarenlang meegaat. PPC is de afkorting van polypropyleen en copolymeer. Het gebruik van beide kunststoffen vormt de perfecte combinatie voor een bijzonder stevig en onderhoudsvriendelijk zwembad. PPC staat bekend om zijn stevige en slijtvaste karakter. Het is uv-bestendig waardoor het zijn kleur niet verliest en het zwembad zijn verzorgde uitstraling behoudt.

Onderhoud op maat

Ook voor het onderhoud van uw PPC-zwembad in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen kunt u bij ons terecht. Als ervaringsdeskundige weten we als geen ander welke zorgen en onderhoud uw zwembad nodig heeft, en zorgen we iedere keer opnieuw voor een uitstekende dienstverlening. Om de hoeveel tijd u uw zwembad moet laten onderhouden, hangt af van het type en de grootte van het zwembad. We geven u hier graag advies over.

Ga met ons in zee en geniet binnenkort van uw zwembad

Leer ons bedrijf en onze werking beter kennen. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en bezorgen u een offerte op maat. Contacteer ons op het nummer 0497740150 of stuur een e-mail naar vascor@telenet.be. Wij plaatsen ieder zwembad met veel plezier.

Wilt u direct een vraag stellen?

Vul onderstaand formulier in.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
VASCOR