Select Page

Badkamerrenovatie in West- of Oost-Vlaanderen

Breed aanbod aan diensten

Expert in zwembaden

In eigen beheer

Schakel Vascor in voor uw badkamerrenovatie in West- en Oost-Vlaanderen. Als bedrijf gelegen in Melle, in de buurt van Gent, nemen we alle soorten badkamers in Vlaanderen onder handen. Laat de uitvoering aan ons over en geniet op korte termijn van een schitterende, nieuwe badkamer. Wilt u de badkamer van uw woning in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen compleet verbouwen, inclusief bijbouw? Ook daarin staat onze firma u graag bij.

Bent u benieuwd naar onze diensten?

Badkamerrenovatie van A tot Z in West- en Oost-Vlaanderen

De kogel is door de kerk: u heeft beslist dat u uw woning in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen wilt opwaarderen aan de hand van een badkamerrenovatie. Voordat we een badkamer verbouwen in een woonst of een bedrijfsgebouw in Oost- en West-Vlaanderen, voeren we een inspectie uit om te weten waar de moeilijkheden of uitdagingen liggen. Hier gaan we mee aan de slag zodat we volledig voorbereid starten én zo efficiënt mogelijk werken. Doorheen het proces van verbouwen, houden we u als klant in Oost- of West-Vlaanderen op de hoogte van de vorderingen in de badkamer. Aangezien alle werken in eigen beheer gebeuren, kunnen we dit heel nauwkeurig bijhouden.

Doe het zelf of laat het zelf doen

Doe een beroep op de diensten van ons bedrijf om de badkamer van uw woonst in Oost- of West-Vlaanderen te verbouwen. Heeft u zelf al ervaring met renoveren, maar wilt u tijdens de werken graag worden bijgestaan door een expert? Of laat u het volledige werk liever aan ons over? Ook dan kunt u op beide oren slapen. In beide gevallen zorgen we ervoor dat uw badkamerrenovatie in Oost- of West-Vlaanderen succesvol wordt voltooid. Zorg na de renovatie ook voor een installatie van een degelijke verwarming. Door het vele stof kan deze mogelijk verstopt raken.

Stap per stap op weg naar uw badkamerrenovatie in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen

Wist u dat badkamerrenovatie in Oost- en West-Vlaanderen slechts een van onze vele diensten is? Zo zorgen we ook voor de plaatsing van airco’s en voorzien we uw verwarmingstoestel van een grondige onderhoudsbeurt. Daarnaast installeren we PPC-zwembaden en zorgen we ook hier voor het onderhoud ervan. Allemaal fijne extra’s waarvoor u bij ons terecht kunt.

Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek de mogelijkheden

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over het verbouwen van uw badkamer in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen. We zijn steeds beschikbaar op het nummer 0497740150 en via het e-mailadres vascor@telenet.be. Vertel ons uw wensen en uw eventuele budget, en we bekijken hoe we u kunnen helpen. Kies voor de uitstekende service van Vascor en kom nooit voor verrassingen te staan.

Wilt u direct een vraag stellen?

Vul onderstaand formulier in.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
VASCOR