Select Page

Airco laten plaatsen in West- of Oost-Vlaanderen

Breed aanbod aan diensten

Expert in zwembaden

In eigen beheer

Bediening Airco | Vascor

Denkt u eraan om een airco te laten plaatsen in uw woning of bedrijf in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen? Daar kunnen we u alleen maar gelijk in geven. De Belgische zomers worden steeds warmer, waardoor de verfrissing welgekomen is. Daar waar een airco vroeger als luxeproduct werd gezien, is het de dag van vandaag volledig ingeburgerd én betaalbaar.

Bent u benieuwd naar onze diensten?

Een airco laten plaatsen doet u bij onze gespecialiseerde firma te Oost-Vlaanderen

Wanneer u een airco wenst te laten plaatsen in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen, bent u bij elektricien Vascor uit Melle, dicht bij Gent, aan het juiste adres. We zorgen voor het volledige proces, van de plaatsing tot het onderhoud. Het grote voordeel aan een vaste airco, is dat deze geen plaats inneemt en in staat is om een volledige kamer vlot koel te houden. Onze toestellen gaan jarenlang mee en dankzij verbeterde technologieën hoort u ze amper nog zoemen. Voordat u een vaste airco wilt laten plaatsen in uw woning of bedrijf in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen, moet u kiezen of u een wand- of plafondmodel wilt, of een ingebouwd systeem. Deze laatste gaat volledig op in uw interieur, waardoor het niet opvalt dat hij aanwezig is.

Doe een beroep op onze vakkundige expertise

Naast het laten plaatsen van een airco, kunt u bij Vascor ook terecht voor andere diensten, en dit in de ruime regio van Oost- en West-Vlaanderen. Zo zijn we gespecialiseerd in zwembaden plaatsen en onderhouden, chauffage, elektriciteit, ventilatie en nog veel meer. Laat ons weten waarbij we u kunnen helpen. Vraag een vrijblijvende offerte aan. We bezorgen u graag onze prijs voor het laten plaatsen van een airco bij u in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen. Voor vragen kunt u ons steeds contacteren op het nummer 0497740150 of via het e-mailadres vascor@telenet.be.

Wilt u direct een vraag stellen?

Vul onderstaand formulier in.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
VASCOR